Trienke van Noordwijk


°2006 - Andries x Jacob - Stermerrie eerste premie
Als enter behaalde ze in 2007 een eerste premie op de keuring te Zottegem en werd ze zowel jeugd als dagkampioen. Als vierjarige haalde ze een felbegeerde eerste premie op de keuring te Zolder. Trienke is moeder van onder andere kroonmerrie Romi van Esther Liano, sterhengst Benito van de Warande en sterruin Oele van 't hof ter smissen.

Anje van Noordwijk


°2000, Jakob x Falke, Stermerrie eerste premie.
Het "oudje" van onze stal. Wij hadden reeds Anje's dochter Trienke in bezit toen wij ook de kans kregen om Anje aan te kopen. Wij aarzelden geen moment. Zij is de moeder van onze stermerries Trienke van Noordwijk en Xenia van de Warande.  

Xandra van de Warande


°2015, Fonger x Andries, stamboek merrie
Xandra is een dochter van onze Trienke van Noordwijk. Zij werd als twenter algemeen Belgisch kampioen in 2017. In 2018 werd Xandra stamboek met derde premie. Xandra is de volle zus van Benito van de Warande.

Grietje van de Warande


°2018, Fonger x Jakob.
Grietje is een dochter van onze Anje van Noordwijk. Zij behaalde als veulen een tweede premie op de keuring te Zandhoven. Zij is de volle zus van onze stermerrie Xenia van de Warande.

Miracle lady van HC de Hoeve


°2012, Norbert x Doaitsen, kroonmerrie.
Miracle Lady rondde als jonge driejarige een ABFP-test af met 83 punten, vervolgens behaalde ze het Sterpredicaat en een eerste premie tijdens de fokdag in Kootwijk om tijdens de Centrale keuring ook nog het Kroonpredicaat in de wacht te slepen.

Luca van de Warande


°2019, Wimer x Jakob.
Luca is een dochter van onze Anje van Noordwijk. Zij behaalde in 2019 een tweede premie op de keuring te Ittre.

Xenia van de Warande


°2015, Fonger x Jakob, Stermerrie tweede premie
Dochter van onze Anje van Noordwijk. Xenia behaalde zowel in 2015, 2016 als in 2018 een tweede premie.

Magda van de Warande


°2012, Beart x Sierk, stermerrie tweede premie.
Magda heeft een lief karakter en schonk ons reeds twee hengsten: Frakke en Gilles van de Warande. Op de foto staat Magda met zoon Gilles van de Warande.