Ariane van de Warande


°2016 - Fonger x Sierk - stamboekmerrie.
Ariane is een halfzus van onze Magda van de Warande. Het is een merrie met veel rastype en een pittig karakter. In 2020 kreeg Ariane een hengstveulen van Markus genaamd Maxime van de Warande. 

Trienke van Noordwijk


°2006 - Andries x Jacob - Prestatiemoeder - Stermerrie eerste premie
Als enter behaalde ze in 2007 een eerste premie op de keuring te Zottegem en werd ze zowel jeugd als dagkampioen. Als vierjarige haalde ze een felbegeerde eerste premie op de keuring te Zolder. Trienke is moeder van onder andere kroonmerrie Romi van Esther Liano, sterhengst Benito van de Warande en sterruin Oele van 't hof ter smissen.

Anje van Noordwijk


°2000, Jakob x Falke, Stermerrie eerste premie.
Het "oudje" van onze stal. Wij hadden reeds Anje's dochter Trienke in bezit toen wij ook de kans kregen om Anje aan te kopen. Wij aarzelden geen moment. Zij is de moeder van onze stermerries Trienke van Noordwijk en Xenia van de Warande.  

Xandra van de Warande


°2015, Fonger x Andries, stamboek merrie
Xandra is een dochter van onze Trienke van Noordwijk. Zij werd als twenter algemeen Belgisch kampioen in 2017. Xandra is de volle zus van Benito van de Warande. Xandra toont veel talent onder het zadel en werd enkele maanden opgeleid door Esther Liano die haar prees om haar inzet, een familietrekje...

Grietje van de Warande


°2018, Fonger x Jakob, stamboekmerrie.
Grietje is een dochter van onze Anje van Noordwijk. Zij is de volle zus van onze stermerrie Xenia van de Warande. Grietje heeft net als haar zus een lief karakter.

Miracle lady van HC de Hoeve


°2012, Norbert x Doaitsen, kroonmerrie.
Miracle Lady rondde als jonge driejarige een ABFP-test af met 83 punten, vervolgens behaalde ze het Sterpredicaat en een eerste premie tijdens de fokdag in Kootwijk om tijdens de Centrale keuring ook nog het Kroonpredicaat in de wacht te slepen.

Xenia van de Warande


°2015, Fonger x Jakob, Stermerrie tweede premie
Dochter van onze Anje van Noordwijk. Xenia behaalde zowel in 2015, 2016 als in 2018 een tweede premie.

Magda van de Warande


°2012, Beart x Sierk, stermerrie tweede premie.
Magda heeft een lief karakter en schonk ons reeds twee hengsten: Frakke en Gilles van de Warande en een merrieveulen: Marleen van de Warande. Op de foto staat Magda met zoon Gilles van de Warande.