Marleen van de Warande in Zweden


Deze mooie foto ontvingen we vanuit Zweden van de mooie en lieve enter, genaamd Marleen van de Warande. Zij is een dochter van onze stermerrie Magda van de Warande (Beart x Sierk) en dekhengst Yme. Wat een prachtige thuis heeft Marleen gevonden in Zweden!

Luca van de Warande


geboren in 2019, dochter van onze Anje van Noordwijk (Jakob) x Wimer

Deze luxe twenter is in eigendom van Esther Liano. Luca is een erg lieve, speelse en hoogbenige merrie met veel souplesse in haar bewegingen.

Exticie van de Warande


Jouwe 485 x Haitse 425
Dit veulen werd geboren in 2017 en behaalde onmiddellijk een eerste premie op de keuring te Ternat. Exticie verblijft bij haar eigenaars in Nederland.

Rivaldo van de Warande


Rivaldo van de Warande is een zoon van Haitse en werd geboren in 2005. Bedankt voor deze mooie foto uit Spanje!

Victor van de Warande


°2014, Mewes x Andries
Dressuur L2+4

Romi van ’t hof ter Smissen


°2013, Beart x Andries, Kroonmerrie
Romi is een dochter van onze Trienke. Ze werd niet door ons gefokt maar kwam als veulen samen met haar moeder terug in ons bezit. Na een omweg in Zweden kwam Romi in handen van Esther Liano die verrast was door haar pittige karakter. Samen vormen ze een droomteam. Romi haalde maar liefst 88 punten op de IBOP met een 8 voor de stap en een 9 voor de draf en op de centrale keuring werd ze Kroon verklaard. Ze won de halve Finale van de Pavo Fryso Bokaal en werd 3e in de finale

Benito van de Warande


°2016, Fonger x Andries, Sterhengst AAA
Deze sterhengst is een zoon van onze Trienke van Noordwijk. Benito is in eigendom van Hendrik Eppinga uit Oudemirdum. Op de ABFP-test in 2019 behaald Benito van de Warande een schitterend resultaat met 82,5 voor de rijproef en een 84,4 voor de aangespannen proef.