Eerste premie voor VIOLET van de warande


op 19 juni te Sint-Niklaas ontving VIOLET van de warande (Menne x Fonger) een eerste premie, ze werd vooral geloofd om haar mooie rastype!!

Welkom Thunder van de Warande °12/03/2022


Welkom Thunder, hengstveulen uit onze superlieve stamboek merrie Xandra van de Warande (Fonger x Andries) en Waander 512. Een veulentje met pit!

Welkom VIOLET van de warande (Menne x Fonger)


9 februari mochten wij ons eerste veulentje verwelkomen, Violet van de Warande, 2de dochter op een rij voor mama Xenia van de Warande (stermerrie uit Fonger x Jakob). Violet is een dochter van dekhengst Menne.

ook een 2de premie voor Rhona van de Warande


ook Rhona van de Warande zette letterlijk haar beste beentje voor en behaalde een tweede premie! Rhona is een dochter uit Irke LJ (Haitse) x Wibout.

2de premie voor Radja van de Warande


Ook hengstveulen Radja van de Warande uit onze stermerrie Marleen van de warande x Wibout behaalde op de keuring te Ternat een 2de premie!

Ralph van de Warande (Fonger x Norbert) 2de premie op keuring Ternat


Een mooie tweede premie voor ons stoer hengstveulen Ralph uit onze kroonmerrie Miracle lady (Norbert) x Fonger

Romina van de Warande op de keuring


Op de keuring te Nederland behaalde Romina van de Warande (Wimer x Fonger) een derde premie.

Tweede premie voor Remco van de Warande


Op de keuring in Nederland behaalde deze macho man een mooie 2de premie!

Rhona van de Warande geboren!


31 mei mochten we uit onze stermerrie Irke LJ (Haitse) een mooi merrieveulen verwelkomen uit dekhengst Wibout. De geboorte verliep vlot en we gaven dit hoogbenige veulen de naam Rhona van de Warande. 

Welkom Remco van de Warande!!!


Half maart mochten we Remco van de Warande verwelkomen, een groot hengstveulen uit stermerrie Vania verwelkomen. Afstamming van dit veulen is Alke x Pier. Remco is dus een volle broer van macho veulen van vorig jaar Maurice van de Warande.