Rhona van de Warande geboren!


31 mei mochten we uit onze stermerrie Irke LJ (Haitse) een mooi merrieveulen verwelkomen uit dekhengst Wibout. De geboorte verliep vlot en we gaven dit hoogbenige veulen de naam Rhona van de Warande. 

Welkom Remco van de Warande!!!


Half maart mochten we Remco van de Warande verwelkomen, een groot hengstveulen uit stermerrie Vania verwelkomen. Afstamming van dit veulen is Alke x Pier. Remco is dus een volle broer van macho veulen van vorig jaar Maurice van de Warande.

Welkom Romina van de Warande


7 maart verwelkomden wij dit pittige veulen. Enkele weken te vroeg maar alles verliep gelukkig voorspoedig. Romina is het eerste veulen uit onze stermerrie Xenia van de Warande (Jakob x Fonger) en Wimer.

Trienke van Noordwijk prestatiemoeder!!!


In maart was het dan eindelijk zover, op basis van de excellente sport resultaten van 3 van haar nakomelingen, namelijk Benito van de Warande (L2 + 16), Oele van 't hof ter Smissen (Z1 + 7) en Romi van 't hof ter Smissen (M1 + 11), werd onze Trienke van Noordwijk prestatiemoeder verklaard!

Wij hadden dit nooit verwacht, met speciale dank vooral aan de eigenaars en trainers van deze paarden die zulke mooie resultaten neerzetten!

Luca van de warande naar stal Liano


Benito van de Warande wint eerste echte wedstrijd in Sint Johannesga


Tweede premie voor Maxime van de Warande


zoontje van onze zelf gefokte Ariane van de Warande (Fonger x Sierk) x Markus

tweede premie voor Mieke van de Warande, Ternat 23/8


op de keuring te Ternat behaalde Mieke van de Warande een verdiende tweede premie. Zij is een dochter van onze lieve Xandra van de Warande (Fonger x Andries) x Markus

tweede premie voor Marleen van de Warande, keuring Ternat 23/8


Marleen is dochter van onze Magda van de warande (ster) (Beart x Sierk) x Yme 507

Daan van de Warande – rastypisch!!


Daan van de warande: op en top rastypisch Fries! Bedankt aan Ingrid Truijen voor de prachtige foto's!