Ubbe van de Warande beste veulen van Belgie 2022


Ubbe van de Warande het meest complete veulen bevonden door de iets sterkere achterhand in draf en uitgeroepen tot beste hengstveulen van Belgie 2022!  De voorbrengers hadden hun handen meer dan vol met dit actief hengstveulen dat meerdere ontsnappingspogingen waagde in de ring. Ubbe is intussen vertrokken naar zijn nieuwe thuis tussen andere jonge hengsten. 

Violet van de Warande reserve kampioen Belgie 2022


Het reservekampioenschap ging naar de half jaar oude Violet van de Warande (Menne 496 x Fonger 478) die op de veulenkeuring in Sint-Niklaas in juni al een eerste premie mocht ontvangen. Onze tweede dochter van Xenia is vertrokken naar een nieuwe thuis in het buitenland. Ze had naast een luxe uitstraling en geweldige gangen een zeer lief karakter, we zullen haar dan ook missen!

Welkom Thunder van de Warande °12/03/2022


Welkom Thunder, hengstveulen uit onze superlieve stamboek merrie Xandra van de Warande (Fonger x Andries) en Waander 512. Een veulentje met pit!

Welkom VIOLET van de warande (Menne x Fonger)


9 februari mochten wij ons eerste veulentje verwelkomen, Violet van de Warande, 2de dochter op een rij voor mama Xenia van de Warande (stermerrie uit Fonger x Jakob). Violet is een dochter van dekhengst Menne.

ook een 2de premie voor Rhona van de Warande


ook Rhona van de Warande zette letterlijk haar beste beentje voor en behaalde een tweede premie! Rhona is een dochter uit Irke LJ (Haitse) x Wibout.

2de premie voor Radja van de Warande


Ook hengstveulen Radja van de Warande uit onze stermerrie Marleen van de warande x Wibout behaalde op de keuring te Ternat een 2de premie!

Ralph van de Warande (Fonger x Norbert) 2de premie op keuring Ternat


Een mooie tweede premie voor ons stoer hengstveulen Ralph uit onze kroonmerrie Miracle lady (Norbert) x Fonger

Romina van de Warande op de keuring


Op de keuring te Nederland behaalde Romina van de Warande (Wimer x Fonger) een derde premie.

Tweede premie voor Remco van de Warande


Op de keuring in Nederland behaalde deze macho man een mooie 2de premie!

Trienke van Noordwijk prestatiemoeder!!!


In maart was het dan eindelijk zover, op basis van de excellente sport resultaten van 3 van haar nakomelingen, namelijk Benito van de Warande (L2 + 16), Oele van 't hof ter Smissen (Z1 + 7) en Romi van 't hof ter Smissen (M1 + 11), werd onze Trienke van Noordwijk prestatiemoeder verklaard!

Wij hadden dit nooit verwacht, met speciale dank vooral aan de eigenaars en trainers van deze paarden die zulke mooie resultaten neerzetten!